top of page

İnşaat Sektöründe Dijital Dönüşüm ve Verimlilik Yol Haritası II



Türkiye Müteahhitler Birliği / Turkish Contractors Association ve Kurumsal Dönüşüm Platformunun birlikte düzenlediği İnşaat Sektöründe Dijital Dönüşüm ve Verimlilik Konferansı, “Tasarımdan İşletmeye Yalın ve Etkin Proje Yönetimi” temasıyla gerçekleştirildi. Direktörümüz, Sahin Atila Ozkan 'ın da projelerimizde uyguladığımız dijitalleşme başarı hikayelerimizi paylaştığı bu önemli ve verimli organizasyonu düzenleyen ve nazik davetlerinden dolayı, m.göker sarp ve Onur Seren ile ev sahipliği yapan Türkiye Müteahhitler Birliği'ne teşekkür ederiz.


İnşaat sektörünün, çağımızın teknoloji ve dijital dönüşüm hızına yetişmesi sürecinde büyük katkıları olan değerli tecrübe ve fikirlerin paylaşıldığı böyle önemli ve verimli organizasyonlara katılmaktan mutluluk duyuyor, sürekliliğinin sağlanarak ülkemiz ve sektörümüz adına umut verici gelişmeleri göreceğimize inanıyoruz.


PMO olarak, her zaman bu vizyonla çalışmalarımızı sürdürüyor ve bütün süreçlerimizi dijitalleştirerek, verilerin gücünden yararlanarak süreçlerimizi daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz.

325 görüntüleme
bottom of page