top of page

PMO, Entegre Yönetim Sistemleri Geçişini Başarı İle Tamamladı !

Değerli Paydaşlarımız,


Kurulduğumuz ilk günden bu yana yönettiğimiz ve danışmanlık hizmeti verdiğimiz projelerde her zaman kalite, çevre ve iş sağlığı ve güvenliği kurallarından ön planda tutmaya çalıştık. Yıllar içerisindeki kurumsal gelişimimize paralel olarak, bir süredir uluslararası standartlarda gelişimimizi kanıtlamak, belgelendirmek ayrıca yerel ve küresel piyasalarda iş hacmimizi daha da genişletmek adına Entegre Yönetim Sistemleri’nin (EYS) kurulması süreçlerini başlatmıştık.


Bu süreçlerin son basamağı olan denetimimizi başarıyla tamamladığımızı duyurarak bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz.


Bu belgeler; ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'dir. Bundan sonraki süreçte, hem İstanbul Genel Merkezimiz hem de bütün şantiyelerimiz bu sistemlere entegre olacak şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Her yıl gerçekleştirilecek olan iç ve dış denetimlerle sistemlerin sunduğu standartlardan optimum derecede faydalanmayı ve şirketimizin kurumsal gelişimini daha da arttırmayı hedefliyoruz.


Serfikalarımıza, https://www.pmo.com.tr/sertifikalarimiz adresimizden ulaşabilirsiniz.


Saygılarımızla,

PMO Proje Yönetim Danışmanlığı Tic. Ltd. Şti.

217 görüntüleme
bottom of page